Esame jaunų ir entuziastingų žmonių komanda, vedina idėjos žengti kelis žingsnius į praeitį ir iš naujo atrasti tikrąją lietuviškų emocijų kupinos bei natūralaus gamtos ritmo įkvėptos vakarienės reikšmę. 

Mūsų romanas su maistu prasidėjo ieškant paprasto atsakymo, kas apibūdintų mūsų gastronomines tradicijas. Kitaip tariant, kas mes esame prie stalo ir kokios mūsų šaknys? Visa prasidėjo nuo prisiminimų, galvojant apie patiekalus, kuriuos mums ruošdavo mama, ir paprastus, bet tuo metu pačius skaniausius močiutės desertus, kaip mėlynės ir pienas. 

Filosofija, gimusi iš mūsų pačių patirties ir noro sugrąžinti pasididžiavimą tuo, kas mes esame ir kur gyvename, nugula į lėkštės, kurias kasdien nešame ant jūsų stalo. Stengiamės perduoti emociją pasakodami istorijas ir dalydamiesi savo atradimais su restorano svečiais. Norime, kad žinotumėte, kokia įvairi ir unikali mūsų šalis – Lietuva. Ir patys patirtumėte mūsų virtuvės ypatumą, sugrįždami prie paprastų ingredientų – burokėlio, krapo ar medaus. Šis žingsnis atgal iš tiesų yra didelis žingsnis pirmyn, tai – naujos kelionės pradžia, kupina širdį glostančių emocijų. Tai mūsų stalas, mūsų tradicijos, mūsų vaikystė lėkštėje, mūsų metų laikai ir mūsų jausmai. Tai, kas mes iš tiesų esame.

Sigitas Žemaitis
Jo galvoje idėjos ir vizijos pinasi su kasdienėmis rutinomis ir tobulybės siekiu. Sigitas imasi restorano vadovo vaidmens, bet dar dažniau jis – padavėjas ir istorijų pasakotojas. 

Agnė Marcinauskaitė
Atkaklumas ir kantrybė, be abejonės, yra būtinos savybės, reikalingos norint atrasti kiek primirštus vietos herojus, ir pristatyti geriausius jų produktus į restoraną, ar pasėti ir užauginti juos savo darže.. Agnė rūpinasi produktais ir neįmanoma paverčia įmanoma.

Justinas Misius
Nuo pačios patiekalo idėjos pradžios iki galutinės estetikos įgyvendinimo lėkštėje – Justinas, mūsų restorano vyriausiasis šefas, rūpinasi visu šiuo procesu. Jis jaučia niekada nesibaigiantį norą judėti pirmyn, mokytis, rasti ir atrasti iš naujo dalykus, o taip pat laužyti stereotipus vardan naujų idėjų.

Greta Janulytė
Balkšva prijuostė išduoda viską. Greta yra tikra duonos ir kitų kepinių ekspertė restorane. Ji užtikrintai suteikia tobulybę kiekvienam duonos kepalui, neskubėdama, kad jis būtų kupinas emocijos ir prasmės.

Valerija Kamarauskienė
Valerija nepalieka nė vieno restorano kampelio nepatikrinto ir nenublizginto. Gera žinoti, kad kažkas rūpinasi tobula švara ir tvarka restorane kiekvieną dieną.