Tai daugiau nei nuosavas restorano daržas ar vieta, iš kurios gauname šviežius produktus. Tai būdas sustabdyti save pačius ir patirti tikrą lietuvišką metų laikų kaitą. Tuo pačiu tai yra grįžimas prie produkto ir supratimas, kur jis prasideda bei kaip auga. Visas šis projektas reikalauja papildomų pastangų, darbo bei laiko. Tačiau, manome, kad jis to vertas. Jo dėka, pradėjome suprasti ir gerbti kitus, vietinį produktą puoselėjančius ir auginančius žmones.
 

Sweet Root darže, kurį įkurėme šalia Širvintų miestelio, apie 5O km nuo Vilnius, auga gausybė daržovių, prieskoninių žolių bei uogų, kurias naudojame savo restorane kiekvieną dieną. Mūsų pačių rankomis statytame šiltnamyje vasaros pabaigoje prinoksta virš 15 veislių skirtingų pomidorų. Neapsiribojame tik tuo, kas užauga darže. Norime būti dar arčiau gamtos, tad papildomų produktų ieškome pievose bei miškuose netoli Kernavės. Kad atrastume kažką naujo arba gal tiesiog pamiršto.